ABOUT US

 

TELL ONLY YOUR BEST FRIENDS

Wij verkopen geen auto’s. Wij gaan voor een totaalbeleving. Wij bieden een zorgvuldig samengestelde collectie luxe auto’s, voor liefhebbers met dezelfde passie als wij. Dat doen we graag. Al onze aandacht is erop gericht om de juiste auto te vinden die voldoet aan de eisen en wensen van onze klanten. Zij vertrouwen op bijzondere uitvoeringen uit het midden en hoger segment. Auto’s waar wijzelf achter staan. Technisch en optisch in perfecte staat.
 
Wij gaan niet voor standaard, maar zullen altijd op zoek gaan naar juist dié speciale uitvoering. Net iets meer uitgerust met opties zoals je in dit segment mag verwachten. En wanneer jouw droomauto op het moment niet in onze collectie aanwezig is, dan gaan we graag voor je op zoek. Dat is onze missie én passie. Ons uitgebreide netwerk maakt het mogelijk om net iets verder te gaan. Wij verkopen geen auto’s, maar kijken er naar uit om samen de levering van jouw droomauto te vieren!
 
Wees welkom en laat je verwonderen bij GTO Cars.
 
– Mick Wychgel

A title

Image Box text

GTO Maintenance

Het faciliteren van onderhoud. Wij werken enkel met de beste dealers en specialisten. Wij halen en brengen de auto waar u zich ook maar bevindt, zetten een passende vervangende auto neer en leveren na onderhoud de auto gewassen en wel retour bij u.

GTO Assistance

Bij pech of ongeval zullen wij 24/7 beschikbaar zijn om u te assisteren. De auto zal getransporteerd worden naar een geschikte dealer of specialist.

A title

Image Box text

A title

Image Box text

GTO Travel

Uw auto gebracht naar uw vakantie bestemming. GTO faciliteert het halen en brengen van uw eigen auto naar uw vakantie bestemming.

GTO Lease

Wij verzorgen alle soorten lease. Van Financial tot full operationeel. Onze lease adviseurs ontzorgen u in het gehele traject zodat snel een passend voorstel gedaan kan worden.

A title

Image Box text

A title

Image Box text

GTO Insurance

Wij verzorgen voor een gunstige verzekering die aansluit bij u.

GTO Personal I.D.

Uw auto gepersonaliseerd hebben? Wij werken met de beste bedrijven samen. Van carwrapping tot tuning en van uitlaten tot inbouw van geluidsinstallaties. Alles is mogelijk.

A title

Image Box text